Lær om virksomhedens historie

Om os

Historien bag OneTech

Vi startede som en service virksomhed men fandt hurtig ud af at service og salg samt rådgivning er det som er vores kerne værdier. 
 
Høj kvalitet og rigtig priser men vigtigst af alt at kunden får den rigtig maskine til det brug som kunden har. nøgleordene er tilfreds kunder. Vores medarbejder er professionelle medarbejdere der leverer og servicerer i en kvalitet som vi alle er stolte af dette skyldes at medarbejder har et stort ejerskab af virksomheden da der er indført overskudsdeling. Vi lever professionelt køkkenudstyr til både små og store industrikøkkener mm. Service vi dækker primært vest for storbælt og er rigtig stærke i det Syd og Sønderjyske og på Fyn. Men har kunder i hele Danmark samt i Sverige og Norge. 
Vi sender ud hele Danmark. Med vores store erfaring i storkøkkenbranchen siden 1995 er vi nogle af de gammel dreng I branchen. Vi har en af de største videns banke, og den deler vi gerne ud af både vores viden og erfaringer. Vi service stor set alle produkter og mærker. 
 
Vores stort sortiment af køkkenmaskiner, køkkenudstyr som blive af vores mange det var Leverandør. 
90 % er lagerførende de fleste maskiner kan vi levere dag til dag. 
Vi finder/hjælpe dig med at finde præcis den løsning du mangler til dit køkken el. Forretning. Vi har adgang til 8 millioner reservedels som kan lev dag til dag. Vi kan servicere og giv support på alle former for storkøkkener. Klik rundt på vores webshops og hvis du ikke finder det du ønsker så kontakt os, så finder vi det til dig. 

Vores team

Rasmus Herlufsen

Indehaver

Peter

TEKNIKER

CAMILLA

KONTOR

Michael

EKSTERN SMED

Kim

TEKNIKER/MONTAGE

Brian

EKSTERN AUT. KØL/FRYS

Peter

KØLETEKNIKER

NY MEDARBEJDER PÅ VEJ